بازسازی نمانمای خشکنورپردازی نمانمای رومیطراحی نماویلای چوبیطراحی نمای ساختمان






طراحی نمای آلومینیوم کامپوزیت تخصص خاصی می‌خواهد و نمادیزاین متخصص‌ترین در طراحی نمای آلومینیوم کامپوزیت است.
همان‌طور که می‌دانید نمای هر ساختمان، پوششی برای ساختمان است که وظایف مختلفی از جمله محافظت از اسکلت ساختمان و زیبایی ظاهری ساختمان را به عهده دارد و عمر سازه را افزایش می‌دهد.
برای ساختن نمای ساختمان از مصالح و مواد گوناگونی استفاده می‌شود که با توجه به بودجه‌ی شما و شرایط اقلیمی منطقه انتخاب می‌شوند.
شاید برایتان جالب باشد اما بد نیست بدانید که امروزه برای طراحی نمای ساختمان‌ها از طراحی مدرن و طراحی سنتی استفاده می‌شود.
نمای آلومینیوم کامپوزیت یکی از همان نماهای مدرن است.
شاید در نگاه اول استفاده از آلومینیوم کامپوزیت برای نمای ساختمان بسیار ساده به نظر برسد اما بهتر است تصور اشتباه خود را کنار بگذارید.
از نمای آلومینیم کامپوزیت برای اولین بار در کشور آلمان استفاده شد.
از ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت، برای طراحی نمای ساختمان‌های مسکونی، اداری، تجاری و تفریحی می‌توانید استفاده کنید.
اگر از ورق‌های آلومینیم کامپوزیت برای طراحی نما به درستی استفاده شود، علاوه بر این که باعث زیبایی و استحکام ساختمان می‌شود؛ عمر ساختمان را نیز طولانی‌تر خواهد کرد.
نحوه اجرای نمای شیشه‌ای شما بسیار مهم است اما طراحی نما حرف اول را می‌زند.
شما باید به سراغ طراحانی بروید که با انواع مختلف نماهای شیشه‌ای آشنا باشند، اصول و ضوابط هر کدام را بدانند و بتوانند بهینه‌ترین دیتیل‌های اجرایی را برایتان طراحی کنند تا در مرحله اجرا به مشکل نخورید.
امروزه استفاده از نما شیشه ای ساختمانها بسیار گسترده شده و میتوان در نمای شیشه ای ساختمان مسکونی و یا نمای شیشه ای ساختمان ویلایی، تجاری، اداری و… انواع روش های اجرایی آن را مشاهده کرد.
برای پیاده‌سازی نمای کرتین وال فیس کپ، ابتدا لامل‌ها نصب شده و پس از این که تقسیم‌بندی پروفیل‌ها انجام گرفت، شیشه‌ها بر روی زبانه‌های تعبیه شده روی ساختار پروفیل قرار می‌گیرد.
برای این که قدرت استحکام نمای فیس کپ را در مقابل باد و باران و سایر عوامل محیطی افزایش دهیم، پس از نصب شیشه‌ها بر روی آن‌ها درپوش‌های آلومینیمی تخت یا دوکی را نصب می‌کنیم که قدرت استحکام نما تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
پنل‌های آلومینیوم کامپوزیت ضد باکتری از دو ورق آلومینیومی و هسته‌ی پلی‌اتیلن سبک و ضدآلاینده تشکیل شده‌اند.
به همین دلیل استفاده از این پنل‌ها برای ساختن مکان‌هایی با حساسیت بالا مثل: بیمارستان‌ها، شرکت‌های داروسازی و آزمایشگاه‌ها انتخاب خوبی به نظر می‌رسد.
لایه‌ی رنگی این پنل‌ها که سطح کامپوزیت‌ها را پوشش داده است، مقاومت بسیار بالایی دارد و برای استفاده در محیط‌های حساس بسیار کاربردی و مفید است.
نمای هر ساختمان، نشان دهنده‌ی هویت آن ساختمان است.
طراحی نمای یک ساختمان باید به گونه‌ای انجام شود که علاوه بر داشتن فاکتورهای زیبایی در ظاهر نما، نشان دهنده‌ی هویت و کاربری ساختمان نیز باشد.
برای نمایش بهتر هویت ساختمان، باید به نکات و اصولی مهم در این زمینه، که در ادامه ذکر میکنیم، توجه کرد.
برای این که بتوانید نمای ساختمانتان را به حرفه‌‌ای‌ترین شکل ممکن طراحی کنید و کمترین میزان دورریز مصالح را در مراحل اجرایی در نظر بگیرید، باید مطابق اجرای نما کامپوزیت چک لیست طراحان حرفه‌ای نما پیش بروید!
تیم طراحی نما دیزاین، در مسیر طراحی نمای ساختمان مورد نظر شما، مراحلی را طی می‌کند که در نهایت بتواند نمای ساختمان ایده‌آل شما را طراحی کند.
این مراحل عبارت‌اند از:

در نظر داشتن کاربری ساختمان و تسلط بر پلان طرح
طراحی نقشه‌ی فاز یک نما
انتخاب مصالح
اطلاع و مطالعه درباره‌ی ضوابط طراحی مربوط به کاربری و مصالح
ارسال مدارک به کمیته نما و دریافت تاییدیه
طراحی نقشه‌ی فاز دو نما
پنل‌های آلومینیم کامپوزیت به صورت آماده و از پیش ساخته شده در بازار موجود هستند و تهیه‌ی آن‌ها کار دشواری به حساب نمی‌آید. به همین دلیل استفاده از این متریال در طراحی نما، سرعت نماکاری را بسیار بالا می‌برد و نسبت به نماهای دیگر قابلیت اجرا و پیاده‌سازی سریع‌تری دارد. علاوه بر این وزن سبک این نما، سرعت پیاده‌سازی آن را بالا می‌برد.
نماکاری با نماهای آلومینیم کامپوزیت، توسط متخصصان حرفه‌ای با استفاده از نقشه‌ها و ابزارآلات مخصوص انجام می‌پذیرد. از این رو نمای آلومینیم کامپوزیت نمایی اصولی با سرعت اجرای بالا به شمار می‌آید.
برای گرفتن تاییدیه نمای شهرداری، لازم است که نکاتی را در قالب چک لیست با نمای طراحی شده‌تان چک کنید تا ببینید که آیا این نکات را در طراحی نمای ساختمان رعایت کرده‌اید و آیا مجاز به دریافت مجوز شهرداری هستید یا خیر؟
اگر نکات این چک لیست را در طراحی نمایتان رعایت نکرده‌اید بهتر است که ابتدا ایرادات نما را برطرف کنید و پس از آن طرح خود را برای تایید به کمیته‌ی نما بفرستید!
شما می‌توانید چک لیست نمای ساختمان را در فایل PDF زیر مشاهده و دانلود کنید!
ویلاها بناهای خاصی هستند که اغلب طراحی آن‌ها شامل المان‌ها و پارامترهای خلاقانه‌ی بسیاری است.
از این رو، طراحی یک سیستم نورپردازی مناسب برای نمای ویلا باعث می‌شود که نمای ویلایی ما بیشتر به چشم بیاید و ساختمان ویلا، زیباتر از همیشه شود.
وجود فضاهای باز در ساختمان‌ ویلایی نظیر تراس‌ها و روف گاردن باعث می‌شود تا دت طراح نورپردازی نما برای پیاده‌سازی ایده‌ها و طرح‌های خود بازتر باشد.
بری مثال گروه نما دیزاین می‌تواند مورپردازی ساختمان ویلایی شما را با یک سناریوی از پیش تعیین شده انجام دهد و این سناریو چندین برابر نمای شما را در شب زیبا کند و باعث درخشش آن در محیط اطراف خود باشد!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *